• head_banner_01
  • Nyheter

Slik rengjør du den nykjøpte termoskoppen

1. Etter å ha kjøpt en termoskopp, les bruksanvisningen først.Vanligvis vil det være instruksjoner på den, men mange mennesker leser den ikke, så mange mennesker kan ikke bruke den riktig, og den varmebevarende effekten er ikke god.Åpne lokket på termoskoppen, og det er en vannflaskepropp i plast inni, som hovedsakelig er for forsegling og nøkkelen til varmekonservering.Skyll med litt kaldt vann først, og trykk deretter på knappen for å la vannet renne ut av korken.Dette vil fjerne noe av støvet inni.

2. Noen termoskopper kan inneholde poleringspulver.Derfor, etter den første vask, tilsett en passende mengde nøytralt vaskemiddel for å vaske med varmt vann, og skyll med rent vann etter vask.

3. Som du kan se er det en gummiring inne i lokket som ligner på en flaskepropp, som kan tas av.Hvis det lukter, kan du bløtlegge det i varmt vann en stund.(Husk: ikke kok i gryte);det er en silikonring som tetter vann inni, det anbefales å ta den ut og rengjøre den, da det vanligvis er tykt støv på den.

4. Ikke bruk harde gjenstander til å tørke av overflaten på termoskoppen, som vil skade silkeskjermen eller overføre trykk på overflaten.Ikke bløtlegg for rengjøring.Når du bruker den, legg først en liten mengde kokende vann, hell den ut, og legg den deretter i kokende vann for en bedre varmebevarende effekt.Å legge den i isvann kan fortsatt opprettholde den opprinnelige kuldeeffekten innen 12 timer.Plastdeler og silikonringer kan ikke skåldes med kokende vann.

4. Ikke bruk harde gjenstander til å tørke av overflaten på termoskoppen, da dette vil skade silkeskjermen eller overføre trykk på overflaten.Ikke bløtlegg for rengjøring.Når du bruker den, legg først en liten mengde kokende vann, hell den ut, og legg den deretter i kokende vann for en bedre varmebevarende effekt.Å legge den i isvann kan fortsatt opprettholde den opprinnelige kuldeeffekten innen 12 timer.Plastdeler og silikonringer kan ikke skåldes med kokende vann.

5. Ovennevnte er bare noen nødvendige operasjoner før bruk.Termoskoppen kan holde varmen eller kan brukes til å holde kald.Ønsker du å holde den kald kan du tilsette noen isbiter, så blir effekten bedre.


Innleggstid: 21. november 2022